РЕСТОРАНТ ЛА СКАРА Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ, ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ресторант в София, детски кът

Ресторант La Skara - мястото за стекове и скара

Ресторант La Skara - мястото за стекове и скараСядате около горещата скара, хапвате, пиете, говорите си и се наслаждавате на музика на живо. Приготвяте храна си точно толкова изпечена, колкото я обичате, а времето неусетно минава. Тогава човек осъзнава, че възможността да приготвиш сам храната си на скара на въглища не е просто обикновена вечеря в ресторант. Това е преживяване, което споделяш със семейството и приятелите си.

Kакво е вкусно ястие, ако никой не помни радостта и удоволствието, които го придружават? В La skara опре

Steak house La Skara, София

Steak house La Skara, СофияLa Skara steak house, Sofia - мястото, където може да опитате прясно телешко месо, приготвено по невероятен начин. Отлични стекове на достъпни цени. Опитайте новите ни специалитети от телешко месо: Телешки стек Фиорентина, Кюфтета от млечно теле и ярешко, Телешко бон филе, Рибай стек и други.

Първоначално идеята за "steak house" или "steakhouse" е възникнала в през 60-те години в Лондон, като ключово наименование на ресторантите, където се сервират главно стекове и пържоли. Любител

Как да приготвим телешки стек?

Как да приготвим телешки стек?Специфично и интересно, полезно и вкусно - така може да характеризираме на бързо телешкото (говеждо) месо. Но и приготвянето му може да е предизвикателство. Не забравяйте, че дори най-хубавото месо да има на масата в кухнята, начинът на приготвяне винаги има последната дума. Ние от стек хаус Ла Скара сме специалисти във това и при нас може да опитате пресни телешки меса по страхотни рецепти, например телешки стек Фиорентина.

За домашни условия, ето някои препоръки:
ВНИМАНИЕ:

Фирмени парита в La Skara, Коледно парти в София

Фирмени парита в La Skara, Коледно парти в СофияНаближаването на зимата не е толкова страшно, имайки предвид колко много красиви празници се задават. Освен популярните 8-ми Декември и Коледа, в календара присъстват редица имени дни, Нова Година и други. В личните Ви календари вероятно списъкът е по-дълъг.

Ние, от ресторант La Skara, предлагаме отлични условия да организирате Вашето фирмено или частно парти при най-добри условия: менюто ни е добре подбрано и има по нещичко за всеки вкус, вината са селектирани прецизно, заведението

Ресторант с детски кът - La Skara

Ресторант с детски кът - La SkaraДори и в студените месеци, които предстоят, може да разнообразите децата и себе си при нас!
Разходките по площадките и приветливите слънчеви пейки се ограничават значително със застудяването, а след някоя и друга седмица ще са невъзможни.

Но може да прекарате една приятна вечер в компанията на отлична кухня, музика и детски забавления в ресторант La Skara. Или да изпиете следобедното си кафе в уютната обстановка на заведението, в компанията на пресни сладки изкушения, докато д

La Skara представи новото си меню

La Skara представи новото си менюТук гостите могат да опитат оригинален италинаски стек Fiorentina.

Софийският ресторант La Skara представи обновеното си меню, в което присъстват съвсем нови ястия с оригинални продукти от Италия.

Заведението е и ексклузивен представител на една от най-прочутите италиански салумерии – Belli в Тренто, известна с изключителните си меса – различни видове салами, шпек, панчета, пушени меса, както и още специфични продукти от областта.

Самото име на ресторанта –

Вкусно и приятно през студените месеци

Вкусно и приятно през студените месециРесторант Ла Скара, София Ви кани да опитате подбраното зимно меню. Все така прецизно и взискателно селектирани ястия и здравословни специалитети. Прясно месо и зеленчуци, които може сами да приготвите на място в ресторанта, така както вкусът Ви изисква! Нашите маси са оборудвани с вградени скари на дървени въглища и очакват да демонстрирате майсторките си умения в готвенето.

Забавлявайте се наволя, в компанията на приятна музика, качествено обслужване и вкусна храна. За децата има